Herkkuja ja klassikoita

Herkkuja ja klassikoita: Rosebud ja WSOY tuovat muhkeat myyntiosastot Oulun Kirjamessuille

14.10.2024

Oulun krooniseen kirjakauppapulaan saadaan hetkeksi helpotusta, kun WSOY ja Rosebud tuovat Oulun Kirjamessuille omat myyntiosastonsa.

 

Rosebud on tunnettu laajasta valikoimastaan, joka sisältää moderneja klassikoita, nykykirjallisuuden huippuja sekä edullisia loppupainoksia kirjoista, joita ei muualta enää saa. Myös Rosebudin hyvä valikoima taskukirjoja kerää sen asiakkailta kiitosta.

 

Rosebud on suomalaisen kirjakauppa-alan kummajainen, joka on perustanut näkyviä kivijalkakauppoja Helsinkiin aikana, jolloin kirjakauppojen määrä laskee jatkuvasti. Rosebud-ketjun pohjoisin ja samalla ainoa Helsingin ulkopuolinen kauppa sijaitsee Kuopiossa, mutta nyt siis Rosebudiin on mahdollista päästä tutustumaan myös Oulussa.

 

Erityisesti Ouluun tuodaan kivoja paperikauppatuotteita ja komea valikoima englannin kielistä kirjallisuutta. Kirsikkana kakun päällä Rosebudin messuosastolta löytyvät myös messujen aikaan paljastettavat Botnia-ehdokkaiden teokset.

 

Vuonna 1878 perustettu WSOY tunnetaan puolestaan monien suomalaisten klassikkokirjailijoiden kustantajana ja tuo kiinnostavimpia kirjoja niin Suomesta kuin maailmalta lukijoiden ulottuville. WSOY:n messuosasto takaa Oulun kirjamessuille laajat uusimman kirjallisuuden ostomahdollisuudet. Puhumattakaan muikeista messutarjouksista!

 

Oulun Kirjamessut Oulun Lyseolla, Kulttuuritalo Valveella ja Oulun kaupungintalolla:

Avajaiset pe 18.10. kello 16, messut la 19.10. kello 10–18 ja su 20.10. kello 10–17.

 

Katso messujen koko ohjelma TÄÄLTÄ.

 

 

Lisätietoja

Oulun kirjailijaseuran toiminnanjohtaja Tuomo Heikkinen
050 347 4470

 

Oulun Kirjamessujen projektipäällikkö Eija Honkonen
044 231 2250

 

« Takaisin uutisarkistoon

Pohjoista kirjallisuutta ovat tukeneet: